Bazilian Northeast Food

Feijão verde, Rubacão, Buchada de bode, Tapioca. Estas são algumas das comidas típicas da região nordestina do Brasil e que podem ser encontradas em profusão pelos bares e restaurantes de João Pessoa. Para pessoas que não estão acostumadas com comidas regionais, em primeiro momento tanto o gosto quanto o cheiro podem assustar um pouco, mas o paladar é certamente inigualável, principalmente para aqueles que gostam de variar a culinária. Claro que para os adeptos do tradicional existem restaurantes que servem desde saladas até rodízios tipicamente gaúcho, incluindo ai a famosa caipirinha feita com alguns dos melhores aguardentes do país, feitos na Paraíba e também água de côco.

Green bean, Rubacão, Buchada de bode, Tapioca. Those are some of a lot typical Northeast food in Brazil and that could be easy founded at bars and restaurants in João Pessoa. If you are not familiarized with that kind of food, at fisrt the taste and the smell cold be stranger, but once you try you will see that is unique, especially for those who like different flavors. But if you are the traditional kind there is also restaurants where you can find a typical gaúcho barbecue, including the famous caipirinha done with the best sugar cane brandy made in Paraiba and also coconut wather.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s